Vappupäivä meni mukavasti. Aamusta lähdettiin vapputorille, jossa oli lasten vappu- tapahtuma. Oli todella pliisu, siellä oli yksi pomppulinna ja kaksi kojua, jossa oli jotai vappukrääsää ja metrilakuja. Kyllä oli taas turhan isosti mainostettu tota ja tuommonen sitten oli tarjolla, ei voi muuta sanoa kun FAIL! 

Lähettiin sieltä käymään vanhempieni luona. Veljeni oli tullut edellisyönä Kreikasta ja siellähän sitten odotti lapsilla tuliaisia. Mea sai ihana hello kitty kaulakorun. Voi sitä onnea kun se näki sen


Mici sai sitten kesäksi Messin jalkapallo paidan ja shortsit :) 


Loppu päivä menikin siinä että haravoitiin ja lakastiin piha. Lapset leikki pihalla sitten leluilla sillä aikaa ja aurinko paistoi lämpimästi. Grillikin saatiin haettua autotallista talviteloilta ja grillattiin sitten iltapalaksi lapsille nakkeja ja vanhemmille pihvit :) Grillattiin myös maissia ja pilkottiin vihanneksia :) Kaikki saatiin mahat täyteen ja hyvä mieli tästä päivästä. 


Löysin muuten hauskan juomapullon. Meinasin että alkaisin sitä kuljettaa töissä, niin erottuu hyvin työkavereiden juomapulloista. Tämä on ihan tämmöinen muovinen ja saa pieneen tilaan :) Erittäin hauska! 


Ilta kevennykseksi huomattiin että meidän pihassa oli "pieni" kissa :D Se oli niiin suloinen ja jotenkin niiin järkyttävän kokoinen samaan aikaan.