Tarkoitus on ollut tulla tänne mutten oo saanut aikaiseksi :) Meille kuuluu tänne ihan hyvää, mahatautia, juhlimista, töitä.. 

 

Lauantaina saatiin kauan odotettu lapsivapaa ilta ja lähdimme kaverin 30 vuotis juhlille. Ilta meni mukavasti, kunnes päädyttiin 4 jälkeen aamulla nukkumaan. Siinä 8 aikaan heräsin ja samantien oksennus tuli, onneksi oli sängyn vieressä kuppi varuiksi laitettu :) Kerkesin sen aamun aikana 4 kertaa oksentaa kunnes olo jo helpotti. Illalla oli lasten hakemista hoidoista. Kotiin kun päästiin ja lapset saatiin 19 jälkeen nukkumaan alkoi kuulua kauheata yskimistä. Juostiin alas ja tyttöhän se oli oksentanut sitten pitkin sänkyä.

Ei muuta kun pyykkikone laulamaan ja tyttö vietiin meidän sänkyyn nukkumaan. Kömmin ite aika nopeasti perässä ja ei mennyt kauaakaan, kun se tapahtui taas, siihen oksenti. Ei keritty tuoda astiaa alle. Yö meni sen jälkeen tytön osalta hyvin, hän nukkui hyvin. Minä taas itse heräsin 2 aikaan huonoon oloon ja samantien kuin salama kirkkaalta taivaalta tuli suu täyteen oksennusta. Juoksin äkkiä vessaan.. Siitä se lähti, mahatauti (ah se ihana).

Seuraava päivä menikin huonossa olossa ja kuumeenkin nosti. Onneksi mies jäi töistä kotiin, en olisi jaksanut hoitaa lapsia. Molemmat lapset olivat ihan terveitä, tytössäkään ei mitään merkkejä oksentamisesta aamulla. Minä taas olin ihan kuollut . Se koko päivä menikin sitten sängyn pohjalla. 

Tänään sitten olen ollut jo kutakuinkin ihan normaali, vielä vähän tuntuu että voimat on poissa, mutta kyllä tämä pikkuhiljaa :) Ja paranemisen kunniaksi kävin sitten vähän kaupoilla lasten kanssa :) 

 

Ensin mentiin kirpparille. Löysin sieltä tytölle Bamse tunikan 5€, caprilegginssit 2€ ja itselleni hameen/topin (miten sitä itse tykkää pitää) 2€

 

Sitten toisesta kaupasta päätin ostaa meille uuden ruokalautaset sekä keittolautaset

 

 

Miehen siskolla on häät heinäkuussa ja hälle löysin jo hieman häälahjaa. Hirveen vaikea ostaa mitään, mutta aivan ihana iiiiso "viinilasi" johon voi sitten keksiä ihan mitä vain sisälle. Sellofaaniin kun käärii, niin avot.