Mietin että mitenkäs minä nyt tässä esittäytyisin.. Kirjoitin jo melekosen pätkän kunnes sen sitten poistin. Ajattelin että ei minun tarvitse varmaan sen kummemmin esittelyjä pitää, tulen tutuksi joka tapauksessa.

 

Sen verran Blogin ideasta että tämän tarkoitus on kertoa minusta itsestäni, lapsistani, kodistani.. . Muutettiin n.5kk sitten isompaan asuntoon ja tämähän ei ole vielä lähelläkään sitä mitä sen haluaisin olla. Tämä siis pikkuhiljaa saa muuttaa muotoaan ja blogin nimikin sen kertoo: valkoisemmaksi. 

 

Rakastan vaaleita ja yksinkertaisia sävyjä, huonekaluja, muutenkin sisustaa. En yhtään tykkää että ois kaiki hyllyt täynä roinaa,vaikkakin se joidenkin koteihin käy. Omaani ei :) Aikaisempi asukas on tykänny kovasti puun väristä, joten kodissamme ei oo oikein muuta kun ruskeata eri sävyissä. Sen verran mitä itse ehdimme tapetoida ja maalata on sitten ihan valkoisena, mutta suurin osa on vielä sen näköistä että no thanks! Projekti etenee hitaasti, niin hitaasti että kerkeää tienata rahaa kaikkeen mitä haluaa muuttaa. Ensimmäisenä oli tarkoitus vaihtaa takka varaavaan. Siihenki menee muutama seteli, niin ei olla vielä muuta kuin tuumausasteella. Toisena sitten vessan laattojen maalaus :) Mutta niistä myöhemmin lisää :)