Nyt päästän teidät katsomaan,minkä näköistä meidän yläkerrassa on. Alakerran kuvaan sitten joskus :) Tänään lasten kanssa siivottiin ja järjesteltiin sohva uuteen paikkaan. Se on vähän erikoisesti mutta minun kierolle mielelle se tuntui erittäin sopivalle paikalle ja piristää :)

Tässä vähän olkkaria. Lapset leikkimässä :)

 

Olkkarin yhteydessä on meidän ruokailutila, koska keittiö on sen verran ahdas 6 hengen ruokaryhmälle. 

Ruokaryhmän viereltä löytyy sitten takka, joka oli tarkoitus vaihtaa varaavaan jossain vaiheessa:)

 

Meidän herra on vikkelä. Tässä kuvassa eteisestä olkkariin päin. Tuli ostettua tänään töistä kukkia :)

 

Ja tässä sitten kuvaa olkkarista eteiseen päin. Eteisessä kasassa muksujen tuplarattaat. Tuosta eteisestä kun lähtee oikealle pääsee vaatehuoneeseen ja vessaan,vasemmalta pääsee keittiöön. 

 

 

Tässä keittiötä ja ah niin ihanat puun väriset kaappimme :D Maltan tuskin odottaa että kaapit saa uuden värin..  Keittiöstä pääsee suoraan olohuoneeseen. Kuvassa näkyy hyvin myös nuo maalaamani alalistat. 

 

Siinä oli meidän yläkertaa:) Kuvaamatta jäi wc,vaatehuone ja parveke johon pääsee olohuoneesta. Ensimmäinen projekti tulee varmaan olemaan nuo keittiön kaapit ja varaava takka :) Puhuttiin juuri miehen kanssa siitä mimmonen takka olisi ja molemmat tultiin siihen tulokseen että se pitää olla semmoinen valkoinen kiiltävä pintainen. Ollaan huomattu että meilllä on kyllä täysin sama maku sisustus asioissa. Vielä kuvaa kukista. Piti töistä ostaa ja onhan ne ihanat! Piristää kummasti :)