Tänään menin töihin jo kuuteen. Sieltä sitten pääsin ajoissa jo kotiin, 12 aikaan. Siitä äkkiä hakemaan mies ja eri paikkakunnalta vierailulle tullut siskoni ja syömään. Juostiin pikaisesti siskon kanssa kirpparilla ja Meallelöytyi sieltä vähän hello kittyä sekä puuha pete dvd.

Sen jälkeen hakemaan lapset päiväkodista ja suunta kohti mökkiä. Mökillä ei jotenkin osaa ottaa rennosti kun siellä on niin paljon (varsinkin tätä meidän nuorimmaista) kiinnostavia asioita ja esineitä. Kokoajan saa olla silmät selässä ja refleksit nopeammat kuin salama. Kuitenkin siellä oli kiva käydä pitkän tauon jälkeen. 

Mici pelaamassa ongintapeliä mökillä.

Mummu toi mökille keksejä, kumpikaan lapsista ei välittänyt yhtään ;)

Kotiin päästiin vasta 19 aikaan. Sen jälkeen kävinkin hakemassa naapurista odotetun paketin, ah! Tytölle ja pojalle vähän me&i:ta. Olen ihan hurahtanut kyseiseen merkkiin ja muutama seteli siihen on mennytkin. Ne vaatteet on vaan niin syötävän söpöjä! Molemmat saivat sammakkopipot ja tytölle sitten tietenkin tunika ja pojalle haaremit. Hieman isoilta nuo vielä näyttää mutta mieluummin hieman isot kun liian pienet.